Pages

Sila / Please 'LIKE' to support this blog..tq ^^

Selasa, April 12, 2011

Cara Recover Foto, Gambar, Fail anda Dipadam secara sengaja-Recuva

Adakah anda telah memadam Foto, Gambar, Fail secara tidak sengaja. Jangan,bimbang di sini kami beritahu bahawa Bagaimana anda boleh memulihkan Foto, Gambar, Fail anda Dipadam secara tidak sengaja. Untuk ini, anda harus men-download Recuva tool percuma dari sini. Jalankan installer dan menyelesaikan proses pemasangan. Seterusnya pelancaran Recuva dari menu start. Anda sekarang sedia untuk memulakan proses recovery file.

Program ini dibuka dengan antara muka pengguna yang sangat profesional. Kami merasa sangat mudah untuk langsung dari keluar, tetapi tidak menggunakan wizard untuk membimbing anda melalui proses recovery file. Yang kita harus lakukan adalah memilih C atau drive D, atau kedua-duanya, dari menu drop-down. Jika anda mempunyai idea di mana fail mungkin, anda boleh memilih dari senarai beberapa jumlah gambar, termasuk gambar, Muzik, Dokumen, Video, dan File yang dimampatkan. Segera setelah kami mengklik butang Scan, program ini akan pergi untuk bekerja, dan dalam beberapa saat, itu telah menarik senarai yang panjang fail dipadam dan jalan masing-masing.

Program paparan Advanced memberi kami maklumat yang lebih terperinci dari setiap jumlah gambar, termasuk saiz fail dan masa kejadian. Memulihkan fail yang dipilih juga sangat mudah dan terlibat telah memeriksa fail atau fail dan klik butang Recover. Dalam hitungan sekelip mata, fail tersebut telah dijumpai dan disimpan ke lokasi pilihan anda.

Tiada ulasan: